Στον Λίβανο μεταβαίνει αύριο Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI«Στον Λίβανο μεταβαίνει αύριο ο πρωθυπουργός», όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «επίσκεψη υψηλού συμβολισμού και σημασίας», καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ηγέτης τρίτης χώρας και μέλους της ΕΕ που επισκέπτεται την Βυρηττό μετά την συμφωνία εκεχειρίας και «στέλνει μήνυμα σταθερότητας και ειρήνης και μήνυμα του ισχυρού ρόλου και της παρουσίας της Ελλάδας στην περιοχή».
Η Ελλάδα και ο Λίβανος συνδέονται με παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας.
Στις συζητήσεις που θα έχει ο Πρωθυπουργός με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου Najib Mikati και τον Πρόεδρο της Βουλής Nabih Berri, o Πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει στην ενίσχυση των κρατικών δομών του Λιβάνου – ανάμεσά τους και οι Ένοπλες Δυνάμεις που παίζουν κρίσιμο ρόλο στην εφαρμογή της εκεχειρίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί ακόμη με την ελληνική κοινότητα του Λιβάνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Στα χαρτιά» η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου: Νέοι βομβαρδισμοί και εννέα νεκροί
Ισραήλ: Χτυπήσαμε «τρομοκρατικούς στόχους» στον Λίβανο μετά από επίθεση της Χεζμπολάχ
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00