Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Ιορδανό ΥΠΕΞ με φόντο τις εξελίξεις στη Συρία
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
INTIME NEWSΣυνομιλία με τον Ιορδανό αναπλήρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, Αιμάν Σαφαντί, είχε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.
«Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε συνομιλία με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Ayman Safadi με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.
«Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε την ανάγκη να καταβληθούν προσπάθειες για την προστασία όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών κοινοτήτων και των μνημείων. Τόνισε επίσης την ανάγκη να διασφαλιστεί μια πολιτική διαδικασία υπό την ηγεσία της Συρίας που οδηγεί στη συγκρότηση μιας νόμιμης κυβέρνησης σύμφωνα με την απόφαση αριθ. 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας: Η Ελλάδα γέφυρα μεταξύ της Βορειοανατολικής Αφρικής και της Ευρώπης
Γεραπετρίτης για υποβολή κοινής πρότασης με Φιντάν - «Κίνηση συμβολισμού υπέρ της ειρήνης»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν - Στο περιθώριο της συνόδου των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ
Αναφορά Συρεγγέλα κατά Κωνσταντοπούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά»-«Ουδέποτε έχει ανακαλέσει»
13:27
ΠΑΣΟΚ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Γιάννη Παναγόπουλου
13:25
Αρνιακός στο CNN Greece: Στο έλεος θυελλωδών ανέμων και βροχών η χώρα - Έρχονται καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες ώρες
13:25
Ναυάγιο στη Χίο: «Στηρίζουμε το Λιμενικό» λέει ο Πλεύρης- Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:23