Στην Κρήτη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα μιλήσει για την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη
Κυριάκος Μητσοτάκης
TATIANA_BOLARI/EUROKINISSIΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί, σήμερα, (12/11) την Κρήτη. Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη»
Συγκεκριμένα, στις 12.30 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη. Συζητάμε, Αποφασίζουμε, Προχωράμε, Μαζί για το Ρέθυμνο», στο Σπίτι του πολιτισμού στο Ρέθυμνο.
Στις 17.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σε εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για το έργο αποκατάστασης του ναού του αγίου Μηνά και την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για το αρχαιολογικό μουσείο Αρχανών, στην έδρα της περιφέρειας Κρήτης.
Στις 18.00 θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια της έκθεσης «Εκατόμπολις. Ο κόσμος της αρχαϊκής Κρήτης», στο αρχαιολογικό μουσείου Ηρακλείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Κρήτη την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Συναγερμός στο Λιμεναρχείο Κορίνθου: Έρευνες για δύτη που αγνοείται στην περιοχή Στέρνα Περαχώρας
20:50
Συναυλία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα 9 Νοέμβρη
20:40
Η Μελόνι προειδοποιεί για τις επιθέσεις σε υποδομές – «Δεν ξέρουμε αν συνδέονται»
20:31
Νέα τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ένα story
20:23