Στο Κατάρ μεταβαίνει την Τρίτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας.
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΣτο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ντόχα, ο Υπουργός Άμυνας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογό του και Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, H.E. Sheikh Saoud bin Abdulrahman bin Hassan bin Ali Al Thani.
Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.
Κατά την εκεί παραμονή του, ο Έλληνας Υπουργός αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, H.E. Sheikh Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani.
Στις ανωτέρω συναντήσεις θα εξεταστούν θέματα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας, καθώς και οι εξελίξεις σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα στον τομέα της Ασφάλειας και Άμυνας.
Επιπλέον, ο κ. Δένδιας θα επισκεφτεί την Κρατική Εταιρία Αμυντικής Βιομηχανίας του Κατάρ Barzan Holdings.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας: Η Ελλάδα μπορεί να προβάλλει οποιαδήποτε μορφή απειλής πολέμου που δέχεται από την Τουρκία
Δένδιας: «Ο ελληνικός θόλος θα δίνει έμφαση στον anti-drone ρόλο»
SPONSORED
Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10 Μαΐου)
06:30
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του λογαριασμού Αγροτικής Εστίας - Ποια η προθεσμία
06:00
Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
05:00