ΠΑΣΟΚ για Χανιά: Το χιλιοπαιγμένο έργο «με εντολή Μητσοτάκη» έχει κουράσει τον ελληνικό λαό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη
INTIME NEWS / ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ«Το χιλιοπαιγμένο έργο “με εντολή Μητσοτάκη” έχει κουράσει τον ελληνικό λαό, που βιώνει την ανασφάλεια και την αύξηση της εγκληματικότητας τα τελευταία πεντέμισι χρόνια», αναφέρει σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το ξήλωμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων .
Στο σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
«Με τυμπανοκρουσίες το Μέγαρο Μαξίμου «διαφημίζει» ότι με εντολή Μητσοτάκη «ξηλώθηκε» η ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων, μετά την αδιανόητη απόφαση των αστυνομικών να μη συλλάβουν ως όφειλαν και επιβαλλόταν από τον νόμο, τον υπότροπο μεθυσμένο οδηγό.
Τρεις ημέρες μετά έγινε το αυτονόητο. Άραγε ο κ. Χρυσοχοΐδης τα έμαθε τα νέα; Το χιλιοπαιγμένο έργο “με εντολή Μητσοτάκη” έχει κουράσει τον ελληνικό λαό, που βιώνει την ανασφάλεια και την αύξηση της εγκληματικότητας τα τελευταία πεντέμισι χρόνια».
Νέα Υόρκη: Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τους δράστες «επίθεσης» με χιονόμπαλες κατά αστυνομικών (vid)
20:39
Βρετανία: Αβάσιμος ο ισχυρισμός της Ρωσίας για τα πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία
20:30
Θεοδωρικάκος: Καλά νέα τα 400 εκατ. για την βαριά βιομηχανία και η αυτάρκεια στην παραγωγή χαρτιού
20:20
Δεκάδες χιλιάδες κλήσεις μοίρασε η Τροχαία το τριήμερο των Αποκριών για ταχύτητα και αλκοόλ
20:11