Κυβερνητικές πηγές: Γιατί δεν επελέγη ο Βενιζέλος - «Ενωτική πρόταση o Τασούλας»
«Πρόσωπα της κεντροαριστεράς δεν μονοπωλούν τα πρωτεία της συναίνεσης», τόνιζουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με την μη επιλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μάλιστα σε ότι αφορά την συναινετική εκλογή διευκρίνιζαν πως «δεν υπάρχει μονοπωλιακή ιδιοκτησία εννοιών σε πρόσωπο από την κεντροαριστερα».
Για ενωτική επιλογή σε ό,τι αφορά τον Κώστα Τασούλα έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές. «Εκλέγεται 25 χρόνια. Χειρίζεται με ευπρέπεια δύσκολες καταστάσεις» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την κυρία Σακελλαροπούλου σημείωναν πως «επιτέλεσε στο ακέραιο τα καθήκοντα της», ενώ για την αναβολή του σημερινού ραντεβού με τον πρωθυπουργό σημείωναν πως αυτό έγινε «για να αποφευχθεί μια άβολη στιγμή»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τασούλας: Στις 25 Ιανουαρίου η πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ποιος είναι ο Κώστας Τασούλας - Η επιλογή της ΝΔ για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Έως 30 Ιουνίου η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης
05:00
ΧΡΗΜΑ
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Τι προβλέπει το πρόγραμμα
04:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Σε εξέλιξη δύο προγράμματα από τη ΔΥΠΑ για ΑμεΑ και ανέργους άνω των 55 ετών
03:00
ΧΡΗΜΑ
Kοινωνικός τουρισμός 2026-27: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
02:00
ΧΡΗΜΑ