Σαμαράς: Συνεργάτες του διαψεύδουν ότι έχει κάνει δήλωση για την υποψηφιότητα Τασούλα
Ο Αντώνης Σαμαράς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΔιαψεύδει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση για την απόφαση του πρωθυπουργού να προτείνει τον Κωνσταντίνο Τασούλα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αυτό αναφέρουν στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, ύστερα από δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει την πρόταση του πρωθυπουργού. Οι ίδιες πηγές δεν αποκαλύπτουν ποια θα είναι η στάση του ενόψει των ψηφοφοριών στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Νοεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Είχε προηγηθεί συνέντευξή του Αντώνη Σαμαρά σε κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών για την εξωτερική πολιτική και ειδικά την αντιμετώπιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Συρία: Σφοδρές μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και Κούρδους μαχητές στο Χαλέπι
11:26
Εκρήξεις από γκαζάκια σε πολυκατοικία και αποθήκη στον Κολωνό - Πιθανόν οπαδικά τα κίνητρα
11:17
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
11:14
ΝΔ: Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Η 10ετής πορεία με ορίζοντα ως το 2030
11:11