ΝΔ: Τι κρύβει ο κ. Παππάς και δεν έρχεται στη Βουλή;
«Ο κ. Παππάς έχει εξαντλήσει κάθε μέσο για να μην δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των 4 υπερθεματιστών, όπως ζητάνε οι πολίτες», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και τονίζει πως είναι καθήκον της να αγωνιστεί για την πολυφωνία και την αχειραγώγητη ενημέρωση των πολιτών.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Είναι υποχρέωση Δημοκρατίας". Γι' αυτό:
1. Θα καταργήσει τον νόμο που θέλει να επιβάλει τον ολοκληρωτισμό του ΣΥΡΙΖΑ στην ελεύθερη ενημέρωση.
2. Θα φέρει τον υπουργό - καναλάρχη μαζί με τους 4 υπερθεματιστές στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να ελεγχθεί ενδελεχώς η προέλευση των χρημάτων που προσφέρθηκαν και να διασφαλισθούν τα συμφέροντα του δημοσίου.
Τι φοβάται ο κ. Παππάς και δεν έρχεται στην Επιτροπή της Βουλής; Τι έχει να κρύψει; Το επαναλαμβάνουμε με δύναμη. Δεν μπορούν να κρυφτούν. Οι πολίτες τους έχουν καταλάβει.
Στο λεξικό πλέον, Τσίπρας, Παππάς, Καμμένος και διαπλοκή είναι συνώνυμα.
Κακοκαιρία: Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα στη Θεσσαλία
13:29
Δένδιας: Η θάλασσα για τον ελληνισμό είναι ο φυσικός μας χώρος
13:19
Συνελήφθη 46χρονος στη Θεσσαλονίκη που χτύπησε 42χρονο για να αποσύρει την σε βάρος του μήνυση
13:10
Θεσσαλονίκη: Μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η λειτουργία της γραμμής Μ1 που αντικατέστησε το μετρό
13:02