ΝΔ: Τι κρύβει ο κ. Παππάς και δεν έρχεται στη Βουλή;
«Ο κ. Παππάς έχει εξαντλήσει κάθε μέσο για να μην δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των 4 υπερθεματιστών, όπως ζητάνε οι πολίτες», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και τονίζει πως είναι καθήκον της να αγωνιστεί για την πολυφωνία και την αχειραγώγητη ενημέρωση των πολιτών.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Είναι υποχρέωση Δημοκρατίας". Γι' αυτό:
1. Θα καταργήσει τον νόμο που θέλει να επιβάλει τον ολοκληρωτισμό του ΣΥΡΙΖΑ στην ελεύθερη ενημέρωση.
2. Θα φέρει τον υπουργό - καναλάρχη μαζί με τους 4 υπερθεματιστές στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να ελεγχθεί ενδελεχώς η προέλευση των χρημάτων που προσφέρθηκαν και να διασφαλισθούν τα συμφέροντα του δημοσίου.
Τι φοβάται ο κ. Παππάς και δεν έρχεται στην Επιτροπή της Βουλής; Τι έχει να κρύψει; Το επαναλαμβάνουμε με δύναμη. Δεν μπορούν να κρυφτούν. Οι πολίτες τους έχουν καταλάβει.
Στο λεξικό πλέον, Τσίπρας, Παππάς, Καμμένος και διαπλοκή είναι συνώνυμα.
SPONSORED
Παραιτείται βουλευτής για να πάρει τη θέση του ο επικρατέστερος αντίπαλος του Στάρμερ
20:15
Νόμιμο το δικαίωμα των ΜΜΕ να ζητούν αποζημιώσεις από τα social media
20:04
Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας για «Γαλάζια Πατρίδα»: Δεν συμβάλλει στο κλίμα των ήρεμων νερών
19:55
Χριστοδουλίδης: Όχι στη λύση δύο κρατών, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα - Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα
19:45