Δένδιας σε πρέσβη Γαλλίας: Αντίθετη η Ελλάδα στην πώληση Meteor στην Τουρκία
Ο Νίκος Δένδιας.
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΕξηγήσεις από την Γαλλίδα πρέσβη Laurence Auer για το ενδεχόμενο πώλησης πυραύλων METEOR στην Τουρκία ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας ανέφερε σε ανάρτησή του στο X/Twitter:
«Μετά τη σχετική ενημέρωση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Γεώργιου Γεραπετρίτη, συναντήθηκα σήμερα στο ΥΠΕΘΑ με την Πρέσβη της Γαλλίας, κα Laurence Auer, από την οποία ζήτησα επίσημη ενημέρωση σχετικά με τις πληροφορίες για πώληση πυραύλων ΜΕΤΕΟR στην Τουρκία, από consortium στο οποίο συμμετέχει η Γαλλία.
Εξέφρασα στην Πρέσβη της Γαλλίας την έντονη αντίθεση της Ελλάδας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο δεν συνάδει με τις μέχρι τώρα άριστες στρατηγικές σχέσεις των δύο χωρών».
Η ανάρτηση του υπουργού Άμυνας
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκτακτες Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αριθμητικές αλλαγές στις ανώτατες βαθμίδες - Τα ονόματα
Νέες έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ζητά ο Νίκος Δένδιας
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22