ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Πολάκη-ΝΔ για τη δημοσιογράφο του Alpha

Κόντρα Πολάκη-ΝΔ για τη δημοσιογράφο του Alpha
EUROKINISSI

Πολιτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Νέα Δημοκρατία ύστερα από την ανάρτηση στο Facebook του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα.

Στην ανάρτηση του ο κ. Πολάκης δημοσιεύει φωτογραφίες της κ. Τσικρίκα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και γράφει:

Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της .
Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινιδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές" φωτογραφίες.

Στον υπουργό απάντησε η ΝΔ κάνοντας λόγο για «ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων». «Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το “μαύρο” στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της Κυβέρνησης στον αυταρχισμό.

Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους “τρία μέτρα κάτω από τη γη” αναφέρει σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωση της και καταλήγει «είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ