«Ναι» ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ για προανακριτική - Επιμένει και για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI«Ναι» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική επιτροπή για το δυστύχημα των Τεμπών. Ωστόσο, ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος θεωρεί «μονόδρομο» την παράλληλη υπόβολή πρότασης μομφής κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.
Η δήλωση του Σωκράτη Φάμελλου
Μετά και τα νέα στοιχεία, η άμεση υποβολή πρότασης μομφής κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του εγκλήματος των Τεμπών συνεχίζει να είναι μονόδρομος.
Αυτονόητη καθίσταται και η πρώτη προανακριτική επιτροπή για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες που αφορούν στον υφυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο. Για να αποκαλυφθεί και ο εντολέας του.
Μια προανακριτική που πρέπει να οδηγήσει τους υπεύθυνους στον φυσικό τους δικαστή.
Εφόσον ομως και ο κ. Ανδρουλάκης διαπιστώνει αυταπόδεικτα αντιθεσμικές μεθοδεύσεις και ζητά μέχρι και απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Τασούλα, επιμένουμε στην πρόταση μομφής κατα του κ. Μητσοτάκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυβέρνηση για προανακριτική: Θα τοποθετηθούμε αφού διαβάσουμε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει αίτημα προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα στα Τέμπη
Διακόπτεται το δρόμολόγιο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Αθήνα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
14:46
Νέες διαδηλώσεις σήμερα στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο 37χρονης από πυρά πράκτορα της ICE (pics&vids)
14:37
Σκοτσέζικο ντουζ με τον καιρό - Τάσος Αρνιακός στο CNN Greece: Έρχεται διπλή ψυχρή εισβολή
14:34
Κορινθία: Σοβαρά τραυματισμένοι δύο νέοι που το αυτοκίνητο τους «καρφώθηκε» σε σπίτι (vids&pic)
14:25