Στην Πολιτική Προστασία για τους σεισμούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
TATIANA_BOLARI/EUROKINISSIΣυνεδριάζουν εκ νέου το πρωί της Τετάρτης, οι Επιτροπές των σεισμολόγων για το ζήτημα της σεισμικής δραστηριότητας στο Αιγαίο, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί στην Πολιτική Προστασία στις 13:00 προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας.
Η συνεδρίαση των Επιτροπών έχει προγραμματιστεί στις 8 το πρωί της Τετάρτης, σχεδόν ταυτόχρονα με την πρώτη από τις δύο διυπουργικές που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα.
Η πρώτη υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και η δεύτερη - πιο αργά το μεσημέρι - υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός την Τετάρτη στην πολιτική Προστασία θα ενημερωθεί για την εικόνα της κατάστασης στη Σαντορίνη. Μετά από την εισήγηση του υπουργού Βασίλη Κικίλια, τέσσερις εξειδικευμένοι επιστήμονες θα δώσουν εικόνα της κατάστασης στη Σαντορίνη:
Ο Ευθύμιος Λέκκας, ο Κώστας Συνολάκης, ο Κώστας Παπαζάχος και η Εύη Νομικού. Ακολούθως θα κάνει δηλώσεις ο πρωθυπουργός.
Στα σκαριά σχέδιο ανάκαμψης της Γάζας ύψους 2,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Συμβούλιο Ειρήνης
14:12
Φωτιά στο Δίστρατο Κόνιτσας - Στη μάχη ένα ελικόπτερο
14:06
Συναγερμός στο Ίλιον: Εξαφανίστηκε 17χρονη μαζί με το 8 μηνών βρέφος της
13:59
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο διευθυντής της νευρολογικής κλινικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου
13:58