Αιχμές Σαμαρά για παραίτηση Τριαντόπουλου - «Θα μείνει δεκαπέντε ημέρες υπουργός; Είναι πρωτόγνωρο»
Ο Αντώνης Σαμαράς
PANAGOPOULOS / EUROKINISSI«Πρωτόγνωρη» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την παραίτηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστου Τριαντόπουλου για τα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διερωτήθηκε: «Και το προαναγγέλλει από τώρα; Θα μείνει δηλαδή δεκαπέντε ημέρες υπουργός; Τι να σχολιάσω; Αυτό είναι πρωτόγνωρο» ενώ παράλληλα τόνισε ότι «όταν ήμουν εγώ πρωθυπουργός, μετρούσε και το κάθε δευτερόλεπτο».
Στο σχόλιο δημοσιογράφου ότι «τότε ήταν άλλες εποχές, πολύ δύσκολες», ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Γιατί τώρα είναι εύκολες;».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τριαντόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του το μεσημέρι της Πέμπτης (6/2) ενόψει της προανακριτικής για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέες βολές Σαμαρά κατά κυβέρνησης: Το αίτημα για δικαιοσύνη και αλήθειες ακούγεται παντού
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
02:00
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε θα πληρωθεί η προκαταβολή στους δικαιούχους
01:00
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58