Αιχμές Σαμαρά για παραίτηση Τριαντόπουλου - «Θα μείνει δεκαπέντε ημέρες υπουργός; Είναι πρωτόγνωρο»
Ο Αντώνης Σαμαράς
PANAGOPOULOS / EUROKINISSI«Πρωτόγνωρη» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την παραίτηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστου Τριαντόπουλου για τα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διερωτήθηκε: «Και το προαναγγέλλει από τώρα; Θα μείνει δηλαδή δεκαπέντε ημέρες υπουργός; Τι να σχολιάσω; Αυτό είναι πρωτόγνωρο» ενώ παράλληλα τόνισε ότι «όταν ήμουν εγώ πρωθυπουργός, μετρούσε και το κάθε δευτερόλεπτο».
Στο σχόλιο δημοσιογράφου ότι «τότε ήταν άλλες εποχές, πολύ δύσκολες», ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Γιατί τώρα είναι εύκολες;».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τριαντόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του το μεσημέρι της Πέμπτης (6/2) ενόψει της προανακριτικής για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέες βολές Σαμαρά κατά κυβέρνησης: Το αίτημα για δικαιοσύνη και αλήθειες ακούγεται παντού
Πλεύρης: Θα έχουμε περισσότερες από 1.000 ανακλήσεις ασύλου μέχρι τον Ιούνιο του 2026
20:50
Ιταλία: Η στιγμή που το τραμ εκτορχιάζεται και πέφτει στο κτήριο στο Μιλάνο - Στους δύο οι νεκροί (ωιδ)
20:46
Παραδόθηκε στον Νικ. Κακλαμάνη το πόρισμα της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
20:41
Συναγερμός στη Χαλκιδική: Νέος εντοπισμός οστών σε παραλία
20:36