ΝΔ: «Ο κ. Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα από τα ψέματα του κ. Τσίπρα»
Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα κάνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης σχετικά με το χρέος σε επιτροπή της Βουλής.
«Την περασμένη Κυριακή ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για τη ρύθμιση του χρέους, υποστήριζε ότι “είμαστε πιο κοντά από ποτέ” και πρόσθετε ότι “δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια χώρα, που έχει κάνει τόσο σκληρή προσαρμογή”.
Σήμερα, ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής, υποστήριξε ότι “ακόμα και να έχουμε πολύ ευνοϊκά πράγματα, μιλάμε για μια εξ ορισμού διαδικασία, που πάει πέρα από το 2018”. Και πρόσθεσε: “Παράλληλα οι διαδικασίες μπορεί να είναι μακροχρόνιες, δηλαδή, δεν είναι βέβαιο ότι θα τελειώσει γρήγορα το θέμα του χρέους”.
Ο κ. Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα από τα ψέματα του κ. Τσίπρα.
Για τη Νέα Δημοκρατία η βιωσιμότητα του χρέους, μετά τα εγκληματικά λάθη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι ένας εθνικός στόχος.
Εθνικός στόχος που αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να υπηρετήσει, καθώς δεν διαθέτει την αξιοπιστία που απαιτεί μια τέτοια διαπραγμάτευση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΝΔ.
«Κουμπαράς» για τη Νέα Γενιά: Ο ειδικός λογαριασμός των 60.000 ευρώ και η αύξηση του 10% ανά 5ετία
05:00
Φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι: Θέμα ημερών η απόφαση - Πώς θα λειτουργούν
04:00
Ρεύμα: Τα εργαλεία που θα φέρουν μείωση 30% έως το 2029
03:00
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
02:00