Στο Άμπου Ντάμπι αύριο ο Ν. Δένδιας - Επίσκεψη στη φρεγάτα «Ύδρα»
Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΟ υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα επισκεφθεί στο Άμπου Ντάμπι τη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού IDEX & NAVDEX 2025, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο.
Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Άμυνας και Ασφάλειας (HASDIG), καθώς και με εκπροσώπους αμυντικών εταιρειών και εταιριών αμυντικής τεχνολογίας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα ΗΑΕ, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα επισκεφθεί σε λιμένα της περιοχής τη φρεγάτα «Ύδρα» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση «Ασπίδες».
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29
ΚΟΣΜΟΣ
Νεκρό ένα βρέφος από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα - Τραυματίες οι γονείς του
13:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Τυχόν συνέργειες μένουν να φανούν, τίποτα δεν είναι προεξοφλημένο»
13:13
ΕΛΛΑΔΑ