Σε εξέλιξη η νέα σύνοδος στη Γαλλία για την Ουκρανία με συμμετοχή και του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
INTIME NEWSΣε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη συνάντηση κορυφής για το Ουκρανικό στη Γαλλία με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω βιντεοσύνδεσης.
Η δεύτερη συνάντηση κορυφής πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 20 συνολικά αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων μετά από πρωτοβουλία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, για τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική πλευρά, στο Παρίσι είναι παρόντες εκτός από τον πρόεδρο Μακρόν, ο πρόεδρος της Ρουμανίας Ιλίε Μπολογιάν και ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Λικ Φρίντεν.
Ολοι οι υπόλοιποι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, συμμετέχουν στη συνάντηση μέσω βιντεοσύνδεσης.
Στη συνάντηση μετέχουν οι πρωθυπουργοί του Καναδά, της Νορβηγίας και της Ισλανδίας, ενώ όλοι υπόλοιποι είναι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων χωρών της ΕΕ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύνοδος στο Παρίσι: «Κανείς δεν θα υπαγορεύσει οτιδήποτε στην Ουκρανία», λέει ο Σολτς
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59