Φάμελλος: «Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ«Δεν πάει άλλο. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να υπακούσουν στο πάνδημο μήνυμα των πολιτών και να παραιτηθούν άμεσα.», ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσθέτει ότι «24 ώρες μετά τις ιστορικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μάταια ανέμεναν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναλάμβανε τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών και το σχέδιο συγκάλυψης».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «υποτιμά τη φωνή του λαού. Ακόμα ένα πρόβλημα Δημοκρατίας στη χώρα μας».
Τέλος, ο κ. Φάμελλος υπογραμμίζει πως «ο λαός χθες απαίτησε Δικαιοσύνη, Αλήθεια και Ασφάλεια. Αγαθά τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε μπορεί, ούτε θέλει να προσφέρει».
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Δεν πάει άλλο.
Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να υπακούσουν στο πάνδημο μήνυμα των πολιτών και να παραιτηθούν άμεσα.
24 ώρες μετά τις ιστορικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μάταια ανέμεναν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναλάμβανε τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών και το σχέδιο συγκάλυψης.
Υποτιμά τη φωνή του λαού. Ακόμα ένα πρόβλημα Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Ο λαός χθες απαίτησε Δικαιοσύνη, Αλήθεια και Ασφάλεια. Αγαθά τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε μπορεί, ούτε θέλει να προσφέρει».
Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός» - Τα κριτήρια
02:00
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Δείτε τα ονόματα με ένα κλικ
00:30
Μελόνι: «Η αποδοχή μας από τον κόσμο είναι υψηλότερη από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης»
23:56