Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Δημήτρη Κυριαζίδη από την Νέα Δημοκρατία
Ο Δημήτρης Κυριακίδης στα έδρανα της Βουλής
INTIME NEWS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗΣτην διαγραφή του βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη προχωρά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ύστερα από την απρέπεια προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για τα Τέμπη την Παρασκευή (7/3).
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.
Του ζήτησε να μεταφέρει στον βουλευτή πώς ή ζητάει αμέσως συγγνώμη ή διαγράφεται.
Η αναταραχή πυροσοτήθηκε όταν φώναξε ενώ βρισκόταν στο βήμα της ολομέλειας η κα Κωνσταντοπούλου «να κάνει κανένα παιδί ή να υιοθετήσετε».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε ότι «πρέπει να τελειώνουμε με τις πρακτικές των νταήδων», ενώ τόσο η υπουργός Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης καταδίκασαν τις δηλώσεις του.
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων - Πόσο και ποιοι κερδίζουν από τις αυξήσεις
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30
Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια λυκείου στα Χανιά
23:59
Βουλγαρία: Η Σόφια υποδέχεται την πρώτη παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70
23:55