Μαρινάκης: Οι πολιτικοί αρχηγοί της Αντιπολίτευσης μετατράπηκαν σε δικαστές
Ανανεώθηκε:
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
ΑΠΕ-ΜΠΕ«Είδαμε μία αντιπολίτευση όπου οι πολιτικοί αρχηγοί μετατράπηκαν σε δικαστές, σε ανακριτές σε εισαγγελείς. Δεν ακούσαμε καμία πρόταση για τη χώρα» σημείωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας τη συζήτηση στη Βουλή των τριών τελευταίων ημερών για πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση.
Μάλιστα μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης συνέκρινε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με τη στάση και τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μία μίλησε για το κυβερνητικό έργο σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που αντί για προτάσεις πήρε τον ρόλο του δικαστή.
Ιδίως μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «συνασπίστηκε με αυτούς που πήγαν να ρίξουν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης, πήγαν να μας πάνε στη δραχμή», υπενθυμίζοντας πως «οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κράτησαν την Ελλάδα εντός Ευρώπης».
Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε πως την Αντιπολίτευση «το μόνο που την ενδιέφερε είναι να πληρώσουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι» χαρακτηρίζοντάς το «υποκρισία και όχι πολιτική στάση«.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαρινάκης προς αντιπολίτευση: «Δεν θα σας επιτρέψουμε να διαλύσετε τη χώρα»
Μαρινάκης για Τέμπη: «Η κυβέρνηση δεν θα σταθεί εμπόδιο στη Δικαιοσύνη» - Τι είπε για ανασχηματισμό
Η Ταϊβάν ανακοίνωσε περιορισμούς στις πτήσεις που εισέρχονται στο FIR της Τάιπεϊ
08:21
Συμπλοκή σε αγώνα kick boxing στη Σερβία - 50 άτομα επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή μετά τη νίκη του (vids)
08:20
Το μέλλον των χιονοδρομικών της Ελλάδας... χωρίς το χιόνι: Ένας αργός θάνατος και οι εναλλακτικές
08:10
Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία καλεί σε εκκένωση της περιοχής Μουκάλα στην Υεμένη
08:08