Τηλεοπτικές άδειες: Το Tweet Καμμένου για το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα
Με μια ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζει τις αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία Καλογρίτσα, ενός εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι στο πόθεν έσχες που κατέθεσε ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα και κουμπάρου του Πάνου Καμμένου, συγκαταλέγεται κι ένα αγροτεμάχιο-βοσκοτόπι στην Ιθάκη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήρε θέση και σχολίασε μέσω social media.
Ο υπουργός Άμυνας ανήρτησε μια φωτογραφία στο Twitter με λεζάντα «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος σχολιάζει τη δραστηριότητα του κ. Καλογρίτσα σε ότι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, καθώς έχει και στο παρελθόν εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με την παροχή τηλεοπτικής άδειας στον κουμπάρο του, προτρέποντάς τον να επιλέξει αν θα είναι καναλάρχης ή εργολάβος.
SPONSORED
Δικαστήριο ακύρωσε τους περιορισμούς Τραμπ στη μετανάστευση από 39 χώρες
21:56
Προειδοποίηση Στάρμερ: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ από το 2030
21:47
Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Διασωληνωμένος νεαρός οδηγός μηχανής
21:38
Απολύσεις στις μυστικές υπηρεσίες σχεδιάζει ο Τραμπ - «Αχρείαστο το γραφείο του διευθυντή»
21:28