ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Δοξιάδη: Η δήθεν επανεκκίνηση δεν κράτησε ούτε 48 ώρες
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη
INTIME NEWS / ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ«Ο "επικοινωνιακός αέρας" της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες», τονίζει το ΠΑΣΟΚ για την παραίτηση του Αρ. Δοξιάδη, σημειώνοντας ότι «η προχειρότητα στις επιλογές και η έλλειψη πολιτικού σχεδίου αναδεικνύουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα».
Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είχε εξαρχής δείξει τα περιορισμένα όρια του, καθώς είχε εξαντληθεί σε εσωκομματικές διευθετήσεις και ανακύκλωση αποτυχημένων πολιτικών και προσώπων.
Απόψε ήρθε και η αιφνιδιαστική παραίτηση του υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας Αρίστου Δοξιάδη στον απόηχο δημοσιευμάτων που αναφέρονταν στη δραστηριότητα του.
Ο "επικοινωνιακός αέρας" της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες. Η προχειρότητα στις επιλογές και η έλλειψη πολιτικού σχεδίου αναδεικνύουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα.
Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν. Όσο μένουν, απλά σπαταλούν τις δυνατότητες της χώρας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξής Αρίστος Δοξιάδης - Επικαλείται «ανήθικο πόλεμο»
Pyromet: Η online πλατφόρμα του Meteo που υπολογίζει τους δείκτες κινδύνου πυρκαγιάς
23:17
Στην Ελλάδα η Γκόλντι Χον με τους εγγονούς της
23:05
Αυστραλία: Διπλασιάζει το πρόστιμο για τους ανήλικους που παραβιάζουν το «ban» στα social media
22:53
Μεγάλη φωτιά στα Άνω Λιόσια - Ισχυρές επίγειες δυνάμεις
22:49