Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παραπληγικών - Στο επίκεντρο η προσβασιμότητα
Ο πρωθυπουργός με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών
EUROKINISSIΣυνάντηση με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Τα μέλη του Συλλόγου του ανέπτυξαν στον τις θέσεις τους για θέματα προσβασιμότητας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ζήτημα που αποτέλεσε εξ αρχής προτεραιότητα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ανανέωσης του στόλου των ΜΜΜ.

Ο πρωθυπουργός με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών
EUROKINISSI / TATIANA_BOLARIΣημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καιπροήδρευσε σε σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τις κυβερνητικές προτεραιότητες στις υποδομές και τις μεταφορές.

Ο πρωθυπουργός με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών
EurokinissiΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης σε Στάρμερ: «Η Ελλάδα υπέρ μίας δίκαιης και βιώσιμης ειρήνης στην Ουκρανία»
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50
Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων - 1 νεκρός και 26 τραυματίες
23:41
Λωρίδα της Γάζας: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
23:30