Στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
TATIANA_BOLARI/EUROKINISSIΣτη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος έφτασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Τετάρτης (19/03) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να επισκεφθεί τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), η οποία συνεστήθη πρόσφατα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο διευθυντής του Ελληνικού FBI υποστράτηγος Φώτης Ντουΐτσης.
Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στην αίθουσα επιχειρήσεων της ΔΑΟΕ στον 10ο όροφο, με τους αξιωματικούς, οι οποίοι θα τον ενημερώσουν για τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης Διεύθυνσης και σύμφωνα με πληροφορίες θα προβληθεί βίντεο με τις υποθέσεις που έχουν εξιχνιάσει στο σύντομο διάστημα της λειτουργίας της.
Τέλος, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί όλες τις υπηρεσίες που υπάγονται στην ΔΑΟΕ στον 10ο και 11ο όροφο.
Τηλεφωνική επικοινωνία 90 λεπτών Πούτιν με Τραμπ- Έτοιμες να συνδράμουν στο τέλος του πολέμου οι ΗΠΑ
08:10
Γιατί κάνει τόσο κρύο μέσα στα αεροπλάνα; Για το καλό της υγείας μας, απαντούν οι ειδικοί
08:00
Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας μετά από τροχαίο σε περιοχή του δήμου Σαρωνικού Αττικής
07:52
Το πετρέλαιο υποχωρεί αλλά η επιστροφή στην κανονικότητα αργεί - Γιατί παραμένει ακριβό το ντίζελ
07:43