Συνάντηση Βορίδη με τον υπουργό Περιφερειακής Συνεργασίας του Ισραήλ - Τι συζήτησαν
O νέος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μάκης Βορίδης
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΓια τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σε σχέση με το μεταναστευτικό ενημέρωσε τον υπουργό Περιφερειακής Συνεργασίας του Ισραήλ, Νταβίντ Αμσάλεμ, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια συνάντησής τους σήμερα.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ και εξετάστηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας σε διάφορους τομείς, στο πλαίσιο της εμβάθυνσης της στρατηγικής τους σχέσης.
Οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν, τέλος, απόψεις για το μέλλον και την ενίσχυση της Εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα.
Τον κ. Αμσάλεμ συνόδευε ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατζ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βορίδης: Τέλος στις παρατάσεις προθεσμιών για χορήγηση άδειας παραμονής σε μετανάστες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βορίδης: Οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπει να πιεστούν για να μπουν σε διαδικασία επιστροφής
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ βομβάρδισε βάση κατασκευής υποβρυχίων του Ιράν, πύραυλοι κατά του αεροπλανοφόρου Abraham Lincoln - Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για τα «15 σημεία»
14:05
ΚΟΣΜΟΣ
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Έτοιμος για νέα απελευθέρωση αποθεμάτων πετρελαίου «εάν χρειαστεί»
13:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα Δένδια για την 25η Μαρτίου: Σύμβολο ελευθερίας, πίστης και εθνικής αναγέννησης η ημέρα
13:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Η χώρα μας να προβάλλει πάντα ως πόλος σταθερότητας
13:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ