Μενδώνη σε προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας: «Γιατί δεν το έχετε επισκευάσει με τόσα εκατομμύρια;»
Η προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας, Άλκηστις Παπαδημητρίου με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Screen Grab / YoutubeΈντονο διάλογο με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας, Άλκηστις Παπαδημητρίου είχε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στο πλαίσιο της επίσκεψης της υπουργού στην Αργολίδα. Οργισμένη η υπουργός επέπληξε δημοσίως την προϊσταμένη προκαλώντας αμηχανία σε όσους παρακολουθούσαν τον διάλογο.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε σε έργα που υλοποιούνται από το υπουργείο Πολιτισμού, η κα Μενδώνη, διαπίστωσε ότι δεν έχουν προχωρήσει όπως είχαν προγραμματιστεί.
«Γιατί δεν το έχετε επισκευάσει;», ρώτησε η υπουργός Πολιτισμού για να λάβει την απάντηση: «Δεν το έχουμε επισκευάσει, γιατί στοιχίζει 45.000 ευρώ».
«Και ποιος τα αρνήθηκε; Έχετε πάρει εκατομμύρια!», σημείωσε η υπουργός.
Η κυρία Παπαδημητρίου της ζήτησε να μην τις απευθύνει συστάσεις και τότε η υπουργός φανερά εκνευρισμένη, της απάντησε σε έντονο ύφος:
«Σε παρακαλώ πολύ. Δεν είναι δυνατόν μέσα στο χώρο, μέσα στην καρδιά της πόλης να είναι αυτό. Άλκηστη πρόσεξε!».
Στη Διάσκεψη Αρχηγών Αποστολών 2026 συμμετείχε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
18:15
Ο Κασσελάκης... ξαναβαφτίζει το κόμμα του - Θα λέγεται «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο»
18:03
Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στο Πακιστάν
17:51
Σε τροχιά σύγκρουσης ΗΠΑ - Ιράν: Η διπλωματία, οι απειλές πολέμου και το ρίσκο χωρίς εύκολη νίκη
17:39