ΝΑΤΟ: Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των ΥΠΕΞ ο Γιώργος Γεραπετρίτης - Τι θα συζητηθεί
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣτη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί 3 και 4 Απριλίου, στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Συγκεκριμένα, αύριο, Πέμπτη, 3 Απριλίου, ο κ. Γεραπετρίτης θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, κατά το οποίο η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις στρατηγικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Θα ακολουθήσει συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ με τους εταίρους του Ινδο-Ειρηνικού (Αυστραλία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Κορέα).
Ο υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει, επίσης, σε δείπνο εργασίας, σε σύνθεση Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ουκρανίας, με προσκεκλημένους την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Kaja Kallas και τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha.
Την Παρασκευή 4 Απριλίου ο κ. Γεραπετρίτης θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με τη συμμετοχή της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ, Kaja Kallas.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ενημερώνει τους αρχηγούς των κομμάτων για το Κυπριακό ο Γεραπετρίτης
Γεραπετρίτης για Ιμάμογλου: Δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές παραχωρήσεις από το κράτος δικαίου
Ναυάγιο στην Κερύνεια: Στο μικροσκόπιο η απότομη κλίση του καταμαράν και τα συστήματα εκκένωσης
10:43
Τρόμος για 46χρονο στην Αργυρούπολη: Άγνωστοι τον πυροβόλησαν στον ώμο - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
10:42
Κορινθία: Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Περαχώρα - Οι δράστες άρπαξαν 91.000 ευρώ
10:40
Κυρανάκης: Με 100% τηλεδιοίκηση η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας - Θεσσαλονίκης
10:28