Αποχώρησαν από την Προανακριτική ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση - Δεν προσήλθε η «Νίκη»
Ανανεώθηκε:
Η ολομέλεια της Βουλής
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΧωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για το πόρισμα της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο για να πέσει ο Χρήστος Τριαντόπουλος στα μαλακά».
«Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην διευρυνθεί το κατηγορητήριο, να μην ελεγχθούν άλλα πρόσωπα και άλλα ενδεχόμενα αδικήματα, πρόκειται για οργανωμένη διαδικασία συγκάλυψης με τη συμβολή της πλειοψηφίας με ό,τι συνεπάγεται αυτό για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της κατάχρησης εξουσίας από τα μέλη της πλειοψηφίας της Επιτροπής».
Από την πλευρά του ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού τόνισε: «Αποχωρούμε γιατί παραβιάζεται το σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής».
Από την Προανακριτική αποχώρησαν επίσης το ΚΚΕ, η Νέα Αριστερά, η Ελληνική Λύση, ενώ η «Νίκη» δεν εμφανίστηκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προανακριτική για τα Τέμπη: Σήμερα η απόφαση για παραπομπή Τριαντόπουλου σε φυσικό δικαστή
Τέμπη: «Η αντεπίθεση της αλήθειας» και ο οδικός χάρτης μετά την προανακριτική
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Οκτωβρίου)
06:30
Συντάξεις Νοεμβρίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή τους - Πότε θα δοθεί η ενίσχυση των 400 ευρώ
06:00
Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας από τις 16 Νοεμβρίου
05:00
Πώς θα λειτουργεί ο εθνικός «κουμπαράς» - Τι θα ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
04:00