«Έχει τον θαυμασμό μου»: Η συνάντηση Μητσοτάκη με τον 22χρονο Παναγιώτη, αθλητή με αναπηρία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον 22χρονο Παναγιώτη αθλητή ΑΜΕΑ
Γραφείο τύπου πρωθυπουργού Δμήτρης Παπαμήτσος / FacebookΜια ιδιαίτερη συνάντηση είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον 22χρονο Παναγιώτη, έναν αθλητή με αναπηρία που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου στον οποίο εξέφρασε τον θαυμασμό του για την «τεράστια βούληση και το σθένος του».
«Ο Παναγιώτης είναι ένας αθλητής με αναπηρία που αγωνίζεται στην ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε γράφοντας: «Ένας νεαρός καλαθοσφαιριστής που έχει τον θαυμασμό μου για την τεράστια βούληση και το σθένος του. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του και με τον προπονητή του, τον παλαίμαχο διεθνή Νίκο Οικονόμου, για την αγάπη για τον αθλητισμό και την επίδραση που έχει στη ζωή κάθε ανθρώπου. Τους ευχαριστώ και τους δύο!».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης από Λιβαδειά: «Πρωτοβουλίες για να επιστρέψει το μέρισμα της ανάπτυξης στους πολίτες»
Ικανοποίηση Μητσοτάκη για αναστολή δασμών: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρόνο για συμφωνία με τις ΗΠΑ
Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για τους δασμούς, μπορεί να γίνει συμφωνία με την ΕΕ
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα
20:11
Ουκρανία: Νέα συνάντηση στις ΗΠΑ - Ο Γουίτκοφ ενημερώνει για την επαφή με Πούτιν
20:08