Στο Τζάνειο o Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα ενημερωθεί για τα έργα ανακατασκευής
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα το Τζάνειο Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για τη μελέτη εφαρμογής και την υλοποίηση των εργασιών ανακατασκευής με στόχο την προσαρμογή του υφιστάμενου κτιρίου των ΤΕΠ στο πρότυπο Τ.Ε.Π. και για την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό Νοσηλευτικών Μονάδων των Νοσοκομείων Τζάνειο, Μεταξά, Αττικόν και Ψ.Ν.Α.
Ειδικά στο Τζάνειο η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών σε επιφάνεια 4.000 μ2 περίπου και που αφορούν σε εκτεταμένες παρεμβάσεις για την ανακαίνιση-ανακατασκευή και κυρίως την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των Νοσηλευτικών Τμημάτων και των χώρων υγιεινής του Νοσοκομείου.
Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες, και έχουν παραδοθεί σε λειτουργία, ο 1ος, 3ος, 4ος, 5ος όροφος του Νοσοκομείου.
Συνοπτικά έγινε η πλήρης ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός 8 νοσηλευτικών μονάδων και πιο συγκεκριμένα , η δημιουργία τριάντα δυο (32) νέων λουτρών, η πλήρης ανακατασκευή 18 συγκροτημάτων κοινόχρηστων WC και η ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός των θαλάμων νοσηλείας, των γραφείων, των κοινόχρηστων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων οκτώ Νοσηλευτικών Μονάδων των 1ου, 3ου, 4ου και 5ου ορόφων του Κεντρικού Κτιρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης στο Φόρουμ Δελφών: Είμαι ικανοποιημένος που ο Τραμπ πάτησε το κουμπί παύσης δασμών
Εκπρόσωπος Ε.Ε.: Η Κομισιόν στηρίζει τη λύση «win-win» του Μητσοτάκη που αποδέχθηκε ο Τραμπ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6 Δεκεμβρίου)
06:30
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00