Δ. Βέττας: Αν ο κ. Κουρουμπλής ξέρει κάτι ας μας το πει
Τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος τόνισε ότι « θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί, που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή, αν αποδειχθεί προβληματικό το πόθεν έσχες του», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.
«Αν ο κ Κουρουμπλής ξέρει κάτι ας μας το πει... δεν το λέω για να τον μαλώσω, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών.
Σύμφωνα με το skai.gr, ο Δημήτρης Βέττας, συνέχισε λέγοντας ότι δημιουργούμε ένα πολιτικό κλίμα που δεν αποδεικνύεται τίποτα και σιχαίνεται ο κόσμος να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός.
«Η Πολιτεία αναλαμβάνει την ευθύνη της στο θέμα του διαγωνισμού (για τα κανάλια). Όταν έρθει η ώρα της πρώτης δόσης, να δούμε ποιος πραγματικά θέλει κανάλι» πρόσθεσε ο κ. Βέττας.
Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram, Πάβελ Ντούροφ - Τι ερευνούν οι ρωσικές αρχές
08:49
Στο Κίεβο η Φον ντερ Λάιεν για την τέταρτη επέτειο από την εισβολή της Ρωσίας
08:39
Νεκρός ηλικιωμένος στον Κηφισό: Έπεσε στο κενό από πεζογέφυρα και παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό (vid)
08:33
Αίγιο: Στον ανακριτή ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους - Εκτός κινδύνου οι τραυματίες
08:33