Μπατζελή: «Δεν απολογούμαι, τώρα μαθαίνω αυτό το όργανο» - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ
Η Κατερίνα Μπατζελή
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI«Ένας κύκλος ανοίγει και ένας κύκλος κλείνει, θα αποφασίσουμε από κοινού για την επόμενη μέρα», ήταν η σιβυλλική δήλωση της Κατερίνας Μπατζελή, προσερχόμενη στη Χαριλάου Τρικούπη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (15/4), καθώς η ίδια έχει παραπεμφθεί στην ΕΔΕΚΑΠ για προσβολή και μομφή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, η κυρία Μπατζελή, μετά από ερώτηση που της έγινε σχετικά με την απολογία της, η ίδια σημείωσε πως: «Δεν απολογούμαι, δεν έχω παιδεία σε αυτό το όργανο τώρα το μαθαίνω. Καλούμαι να δώσω εξηγήσεις. Το υπόμνημα είναι έτοιμο».
Πλέον, αναμένεται η ανακοίνωση της ποινής της από το αρμόδιο κομματικό πειθαρχικό όργανο της ΕΔΕΚΑΠ, το οποίο συνεδριάζει στη Χαριλάου Τρικούπη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απόψε η απόφαση για το μέλλον της Κατερίνας Μπατζελή στο ΠΑΣΟΚ
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ΔΥΠΑ για ανέργους 18 έως 29 ετών - Παρατείνεται η προθεσμία
04:00
ΧΡΗΜΑ
Ποιες οι χώρες με τις περισσότερες ώρες εργασίας - Στην 5η θέση η Ελλάδα
03:00
ΧΡΗΜΑ
Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου - Τα 10 «SOS»
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν έως 27 Μαρτίου
01:00
ΧΡΗΜΑ