Φλώρος: «Δεν χρειαζόμαστε άδεια για την πόντιση του καλωδίου» - Τι ανέφερε για την Τουρκία
Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ/EUROKINISSI«Η πόντιση του καλωδίου δεν έχει σχέση με αυτά που λέει η Άγκυρα», τόνισε ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος μίλησε με αφορμή την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ίδιος ανέφερε «Οποιοσδήποτε μπορεί να ποντίσει καλώδιο και δεν χρειάζεται άδεια. Η Τουρκία είναι ένα κράτος που συνεχώς θέτει ζητήματα. Βρήκε ακόμα μια αφορμή» είπε αρχικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Το μόνο θέμα που υπάρχει για το καλώδιο είναι ποιος θα βγάλει τη Navtex» πρόσθεσε.
«Έχει όλο το φάσμα των επιλογών»
«Η Ελλάδα δεν έχει λόγο να ακολουθήσει την Τουρκία σε αυτόν τον δρόμο αλλά πρέπει με αυτοπεποίθηση να κάνει την πόντιση.
Έχει όλο το φάσμα των επιλογών, το κάναμε και το 2020. Αν προκληθεί έχει τα μέσα να επιβάλλει τη βούλησή της, καλή η μετριοπάθεια αλλά έχει κι αυτή τα όρια της» κατέληξε ο κ. Φλώρος.
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
15:35
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22
2025: Η χρονιά «επανάσταση» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
15:10
Σαρωτικοί έλεγχοι της τροχαίας για αλκοτέστ – Εντοπίστηκαν 87 παραβάτες σε 7.000 ελέγχους
14:56