Στο πλοίο της γραμμής για την Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός με πολίτες κατά την επίσκεψή του στην Αγία Βαρβάρα
INTIME NEWS (Αρχείου)Για την Τήνο αναχώρησε με το πλοίο της γραμμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (17/04).
Φωτογραφίες δείχνουν τον πρωθυπουργό μέσα στο πλοίο με το οποίο θα φθάσει στο νησί όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και θα περάσει τις άγιες ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, που έσπευσαν να τον γνωρίσουν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στην ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ, το Μεγάλο Σάββατο θα απευθύνει δημόσιο μήνυμα για το Πάσχα προς του πολίτες της χώρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει τη Δευτέρα του Πάσχα προκειμένου να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο περιοδειών και επισκέψεων σε κομβικά υπουργεία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Μητσοτάκη με μέλη της οργάνωσης Kids Save Lives - Να διοργανωθούν πρακτικά μαθήματα ΚΑΡΠΑ
Αύξηση στον κατώτατο μισθό τον Απρίλιο - Τι αλλάζει για τους δημοσίους υπαλλήλους
04:00
Επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας - Αυξάνεται ο αριθμός των εργαζομένων που προστατεύονται
02:00
Εορταστικό ωράριο: Πότε κάνει «πρεμιέρα» - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
01:00
ΔΥΠΑ: Νέα εργαστήρια συμβουλευτικής έρχονται τον Απρίλιο - Ποιοι οι δικαιούχοι
00:30