ΠΑΣΟΚ για Marfin: Το ελάχιστο οφειλόμενο στη μνήμη των νεκρών είναι η απόδοση δικαιοσύνης
Το κτήριο της Marfin στην Σταδίου
INTIME NEWS«Το ελάχιστο οφειλόμενο στη μνήμη τους αλλά και στο συλλογικό εθνικό υποσυνείδητο είναι η απόδοση δικαιοσύνης αλλά και η ευθύνη του πολιτικού συστήματος να μην ξαναδώσει έδαφος σε ακραία διχαστικές λογικές και τοξικότητα», τονίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του για την 15η επέτειο από την τραγωδία της Marfin.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«15 χρόνια συμπληρώνονται από τη μαύρη εκείνη 5η Μαΐου του 2010, όταν με εγκληματικό και βίαιο τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, του αγέννητου παιδιού της, της Παρασκευής Ζούλια και του Νώντα Τσάκαλη. Τριών συνανθρώπων μας θυμάτων της τυφλής βίας.
Το ελάχιστο οφειλόμενο στη μνήμη τους αλλά και στο συλλογικό εθνικό υποσυνείδητο είναι η απόδοση δικαιοσύνης αλλά και η ευθύνη του πολιτικού συστήματος να μην ξαναδώσει έδαφος σε ακραία διχαστικές λογικές και τοξικότητα».
Συνελήφθη ο 36χρονος Τούρκος με τον βαρύ οπλισμό στη Θεσσαλονίκη – Αναζητείται ο 30χρονος Έλληνας
11:21
Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων για την κατάρρευση κτηρίου στην Πλάκα: «Πάει για ολική αχρησία»
11:10
Μαρινάκης: Αν δοθεί άδεια από την ΕΕ για την οροφή δαπανών, μπορεί να μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα
11:05
Έκρηξη στην Πλάκα: «Τρομάξαμε, το κτήριο γκρεμίστηκε» - Τι λένε μάρτυρες στο CNN Greece
10:59