Αίτηση αναίρεσης της απαλλακτικής απόφασης για τον Γιάννο Παπαντωνίου
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου
ΙΝΤΙΜΕ/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣΤην άσκηση αναίρεσης στην υπόθεση του άλλοτε κραταιού υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης για την υπόθεση του εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών του ελληνικού Ναυτικού.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έκρινε πως η απαλλακτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι ανεπαρκώς αιτιολογημένη, ενώ φέρεται να έχει εντοπίσει και εσφαλμένη ερμηνεία κάποιων νομικών διατάξεων.
Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και αν ασκηθεί αναίρεση ο πρώην υπουργός θα καθίσει ξανά στο εδώλιο για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες μαζί με τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου και τον στενό φίλο του ζευγαριού Ανδρέα Μπάρδη.
Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
10:27
Γεμίζει ο Μόρνος: Ξεπέρασε τα 311 εκατ. κυβικά σε διάστημα λίγων μηνών - Ανάσα για τους Αθηναίους
10:20
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Στόχος η δημιουργία του πρώτου ελληνικού πανεπιστημίου στις ΗΠΑ
10:07
«Κλειδώνει» η κυβερνητική ομάδα στην Άγκυρα: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Μητσοτάκη - Στοχευμένες συμφωνίες στο «μενού» της συνάντησης με Ερντογάν
09:59