Στην Αττάλεια για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Γεραπετρίτης
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης
EurokinissiΟ Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί 14 και 15 Μαΐου, στην Αττάλεια.
Σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, ο κ. Γεραπετρίτης θα παρακαθίσει σε άτυπο δείπνο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.
Την Πέμπτη, 15 Μαΐου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε άτυπη συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, με κύριο αντικείμενο την προετοιμασία της επικείμενης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη (24-25.06.2025), με έμφαση στις αμυντικές δαπάνες, την ενίσχυση της συνδρομής προς την Ουκρανία, καθώς και τη συνεργασία της Συμμαχίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους εταίρους του Ινδο-Ειρηνικού.
Ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά άστρα στο σύμπαν ετοιμάζεται να εκραγεί
14:53
ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
14:51
Oasis, Φιλ Κόλινς και Pink διεκδικούν μια θέση στο Rock & Roll Hall of Fame για το 2026
14:42
Φυλακές Δομοκού: Μαχαίρια, κινητά και φορτιστές βρέθηκαν στα κελιά - Φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα έφοδο του ελληνικού FBI
14:36