ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό

ΠΑΣΟΚ: Το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, για την Τράπεζα Αττικής, ασκεί το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνοντας ότι «το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό».

«Η ΣΥΡΙΖΑ Bank (ελέω κ. Σπίρτζη) δανείζει προνομιακά εν μέσω των capital controls τον ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο και με σκανδαλώδες επιτόκιο, προκειμένου να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ channel.

Και τον στηρίζουν με αναθέσεις έργων, ακόμη και με την μέθοδο της κατάτμησης (ελέω κ. Σπίρτζη). Όλως τυχαίως το Υπουργείο Επικράτειας φροντίζει να μην ελέγξει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια, και να μην ενημερωθεί για την εμπλοκή του εργολάβου-καναλάρχη σε υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής. Τα βρίσκει μάλιστα όλα «αγγελικά πλασμένα», προσθέτει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Το τρίγωνο της διαπλοκής αποκαλύπτεται πλήρως. Η ευθύνη όμως έχει όνομα και επώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.

ΥΓ: Κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την Τράπεζα Αττικής. Πολύ εξασθενισμένη η μνήμη του ως φαίνεται τελευταία, εκτός αν νομίζει ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων», καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ