Δένδιας: Τα Επτάνησα εορτάζουν σήμερα την 161η επέτειο της Ένωσής τους με την Ελλάδα
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ«Τα Επτάνησα εορτάζουν σήμερα την 161η επέτειο της Ένωσής τους με την Ελλάδα, την πρώτη επέκταση του νεότερου ελληνικού κράτους». Αυτό υπογράμμισε με ανάρτηση στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
«Η απόφαση διάζευξης των Επτανησίων από τη Βρετανική Αυτοκρατορία και της πρόσδεσης στο πολύ μικρό τότε και φτωχό ελληνικό κράτος, αποτέλεσε μια βαθύτατη απόδειξη της εθνικής ταυτότητας των Επτανησίων» πρόσθεσε.
«Μια απόφαση που την τίμησαν στην πράξη με τη συμμετοχή τους σε όλους τους εθνικούς αγώνες. Χρόνια πολλά στους πολίτες των Επτανήσων, όπως επίσης στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες για τη μεγάλη εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης!» κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Η ανάρτηση του υπουργού Άμυνας
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το τουρκικό κρυφτούλι πίσω από το ReArm Europe και τα «παραθυράκια»
Δένδιας από Βρυξέλλες: Δεν νοείται να συμμετέχουν στο ReArm Europe, χώρες που απειλούν μέλη της ΕΕ
Η θρυλική «Λόλα», πιο σύγχρονη από ποτέ, ζωντάνεψε στο Θέατρο Παλλάς
14:59
Η AEGEAN και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας
14:52
Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν δύο πετρελαιοφόρα στον Περσικό Κόλπο
14:47
Η πρώτη αντίδραση Παναγόπουλου, προέδρου της ΓΣΕΕ για τον έλεγχο για ξέπλυμα
14:46