Ο Κώστας Μπακογιάννης τιμά την μνήμη του πατέρα του
Με αφορμή την συμπλήρωση 27 ετών από τον θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη, ο γιός του Κώστας, δημοσιεύει μια συγκινητική φωτογραφία.
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία του ίδιου, σε παιδική ηλικία, σε ένα τρυφερό ενσταντατέ με τον αδικοχαμένο πατέρα του.
«27 χρόνια μετά, θα έδινα μια δεκαετία για δέκα λεπτά ακόμη...», σχολίασε στη λεζάντα ο κ. Μπακογιάννης.
Νωρίτερα τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν τιμήσει την μνήμη του αποθανόντα.
Ο Παύλος Μπακογιάννης έχασε τη ζωή στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989, λίγο πριν τις 8 το πρωί φτάνοντας στο γραφείο του στην οδό Ομήρου.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε επίθεση από τέσσερις ενόπλους και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Φορολογικές δηλώσεις: Ποια η προθεσμία για την υποβολή τους - Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
01:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ έχουν σήμερα σειρά - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Ο Τραμπ αποθεώνει την Ελλάδα: «Φανταστική χώρα - Τρομερός τύπος ο Μητσοτάκης» (vid)
00:00