Τετ α τετ Δένδια με τον διευθυντή του ΔΟΑΕ: Η ασφάλεια των πυρηνικών σταθμών στο επίκεντρο
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με τον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) Ραφαέλ Γκρόσι
Νίκος Δένδιας / TwitterΤον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) Ραφαέλ Γκρόσι υποδέχθηκε την Παρασκευή (30/5) στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Νίκος Δένδιας.
Με ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter) ο κ. Δένδιας τονίζει ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε «σε συνέχεια της συνάντησής μας τον Μάρτιο, στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Αυστρία».
«Συζητήσαμε μεταξύ άλλων» όπως ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «για θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πυρηνικών σταθμών στην ευρύτερη περιοχή μας, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας».
«Επιπλέον, ανταλλάξαμε απόψεις για τις περιφερειακές και διεθνείς προκλήσεις ασφαλείας» καταλήγει ο κ. Δένδιας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το Ιράν επιβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί με τον ΔΟΑΕ για το πυρηνικό του πρόγραμμα
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13 Ιανουαρίου)
06:30
Ποια είναι τα έξι νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής που ενεργοποιεί η ΑΑΔΕ το 2026
06:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00