ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σπίρτζης για τον Καλογρίτσα: Δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας...

Ο Σπίρτζης για τον Καλογρίτσα: Δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας...
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης απέδωσε τον πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

«Ο αριθμός των καναλιών ορίζεται από τα κράτη μέλη. Έχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένοι υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης από πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους. Είναι απαράδεκτο ότι από την πρώτη στιγμή του νόμου Παππά υπήρχαν έγγραφα στην κομισιόν που κατήγγειλαν τη χώρα ότι πάει να καταργήσει την ελευθεροτυπία και τον πλουραλισμό» δήλωσε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”.

Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη οι κινήσεις της κυβέρνησης είναι εναρμονισμένες με την Κομισιόν και όταν διαπιστωθεί ότι σε κάποια σημεία δεν είναι απόλυτα σαφές ότι το πλαίσιο κινείται μέσα στην ευρωπαϊκή νομοθεσία η χώρα είτε παραπέμπεται είτε ο αρμόδιος υπουργός έχει την ευθύνη να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Υποδομών μάλιστα προανήγγειλε και κάποιες αλλαγές στο νόμο των τηλεοπτικών αδειών, χωρίς ωστόσο όπως είπε να είναι ουσιαστικού περιεχομένου.

«Επειδή πολλοί με εμπλέκουν λόγω φιλικών σχέσεων με τον κύριο Καλογρίτσα, έχω τονίσει ότι δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις με του αποκλεισμού της εταιρίας από τον διαγωνισμό.

«Οι καταγγελίες αφορούν τον πατέρα Καλογρίτσα και όχι τον υιό που κατέβηκε στο διαγωνισμό», κατέληξε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ