Ελληνοτουρκικά: Στις 13 Ιουνίου ο 8ος γύρος συνομιλιών της Θετικής Ατζέντας
Το υπουργείο εξωτερικών
EurokinissiΣυνεχίζονται οι συνομιλίες Ελλάδας και Τουρκίας για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μέσω του θεσμοθετημένου διαλόγου. Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε δύο κρίσιμες συναντήσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον των διπλωματικών σχέσεων.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα η 4η συνάντηση της διαδικασίας Πολιτικού Διαλόγου μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.
Οι συνομιλίες θα διεξαχθούν μεταξύ της Υφυπουργού Εξωτερικών, Πρέσβεως Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, και του Υφυπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Πρέσβεως Mehmet Kemal Bozay. Η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων ελληνοτουρκικών επαφών και στοχεύει στην ενίσχυση του διαλόγου σε πολιτικό επίπεδο.
Όγδοος γύρος Θετικής Ατζέντας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 13 Ιουνίου, θα ακολουθήσει ο 8ος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών της Θετικής Ατζέντας.
Οι συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Άγκυρα, μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών, Τάσου Χατζηβασιλείου, και του Υφυπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Πρέσβεως Mehmet Kemal Bozay.
Τριπλή επιστροφή ενοικίου 2026 - Ποιους αφορά και ποια είναι τα ποσά
01:00
Ο χάρτης πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ μέχρι και σήμερα 2 Ιανουαρίου
00:30
Τι είναι το «AI Slop»: Αποτελεί πάνω από το 20% των βίντεο σε νέους χρήστες του YouTube
23:57
«Dry January»: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κάνουμε αποχή από το αλκοόλ για ένα μήνα
23:48