Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κήρυξε την έναρξη της Διεθνούς Συνόδου για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας μιλάει στην τελετή έναρξης των εργασιών της Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στον λόφο της Πνύκας,
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣΤην έναρξη των εργασιών της 65ης Διεθνούς Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές, η οποία πραγματοποιήθηκε στον λόφο της Πνύκας κήρυξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach, για την προσφορά του στον παγκόσμιο Ολυμπισμό και Αθλητισμό.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Χαρίλαος Τσολάκης.
ΣΠΟΡ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
ΕΛΛΑΔΑ
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
ΚΟΣΜΟΣ