Επίσημα εκτός Βουλής οι τρεις βουλευτές των «Σπαρτιατών» - Διαλύθηκε η κοινοβουλευτική ομάδα
Ανακοινώθηκε στη Βουλή, η έκπτωση των τριών βουλευτών των «Σπαρτιατών» και η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης ενημέρωσε την Ολομέλεια ότι μετά την απόφαση του Εκλογοδικείου, παύει να υφίσταται η ΚΟ των “Σπαρτιατών” ενώ εκπτίπτουν του βουλευτικού αξιώματος οι βουλευτές Βασίλειος Στίγκας, Αλέξανδρος Ζερβέας και Πέτρος Δημητριάδης.
Οι υπόλοιποι βουλευτές των «Σπαρτιατών», παραμένουν ανεξάρτητοι. Δεδομένου ότι το Εκλογοδικείο αποφάσισε ότι οι έδρες των τριών που εξέπεσαν δεν αναπληρώνονται και παραμένουν κενές, η Βουλή πλέον θα λειτουργεί με 297 βουλευτές.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2026 - Άνοιξαν οι εγγραφές (vid)
16:53
ΚΟΣΜΟΣ
Ρούτε: Το ΝΑΤΟ εργάζεται στα «επόμενα βήματα» για την ενίσχυση της ασφάλειας στην Αρκτική
16:44
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ: Οι ΗΠΑ αποφασίζουν για Ιράν: Οι «ισχυρές επιλογές» Τραμπ - «Έτοιμοι και για πόλεμο» απαντά η Τεχεράνη
16:41
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρίνιο: Κεραυνός χτύπησε το γήπεδο του Παναιτωλικού - Tο εντυπωσιακό στιγμιότυπο
16:34
ΕΛΛΑΔΑ