Ελλάδα και Τουρκία προχωρούν τη «Θετική Ατζέντα» - Η συνάντηση Χατζηβασιλείου - Μποζάι στην Άγκυρα
Στην Άγκυρα βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Τάσος Χατζηβασιλείου. Ο κ. Χατζηβασιλείου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας, Πρέσβη Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι, όπου πραγματοποίησαν την 8η συνάντηση για την προώθηση της «Θετικής Ατζέντας», στην Άγκυρα, στις 13 Ιουνίου 2025.
Οι δύο Υφυπουργοί συζήτησαν θέματα προώθησης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας, τα οποία έχουν περιληφθεί στις θεματικές της «Θετικής Ατζέντας» και αφορούν τα πεδία της οικονομίας, του εμπορίου, του τουρισμού, των μεταφορών, της υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και της έρευνας και τεχνολογίας, ενόψει της προετοιμασίας του 6ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, το οποίο προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Τουρκία.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές επανέλαβαν την κοινή δέσμευσή τους να διερευνήσουν περαιτέρω τομείς διμερούς και διεθνούς εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας.
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47