ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Καμμένου - Σταϊκούρα για την Ζευγώλη

Κόντρα Καμμένου - Σταϊκούρα για την Ζευγώλη
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Διέψευσε ο Χρήστος Σταϊκούρας ότι η Κατερίνα Ζευγώλη το διάστημα που ήταν μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών ήταν και στο ΔΣ της Τράπεζας Αττικής.

Ο πρώην υπουργός παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ύστερα από τις αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, επιβεβαίωσε μεν ότι η κ. Ζευγώλη ήταν συνεργάτης του, χαρακτήρισε ωστόσο, ψευδή τα όσα διαρρέονται.

«Η κ. Ζευγώλη είναι τραπεζικό στέλεχος, στις 2/1/14 παραιτήθηκε και επέστρεψε στην Τράπεζα Πειραιώς και την 1/7/14 ανέλαβε διοικητική θέση στην Τράπεζα Αττικής», είπε και πρόσθεσε πως τότε δεν ήταν συνεργάτης του ιδίου. «Συνεπώς δεν ισχύει αυτό που γράφουν και διαρρέουν κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ και του Μαξίμου ότι εργαζόταν παράλληλα ως μετακλητή υπάλληλος και ως στέλεχος της τράπεζας».

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα παραμένει στην ίδια θέση μέχρι και σήμερα και δεν έχει αντικατασταθεί. «Καλώ την κυβέρνηση να σταματήσει προσεγγίζει τέτοια θέματα με επικοινωνιακή στόχευση και θα κλείσω με αυτό που είπε ο πρωθυπουργός εκπροσωπείτε το σκοτάδι», είπε.

Ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του ανέφερε πως η Κατερίνα Ζευγώλη από τη θέση που κατείχε στην Τράπεζα Αττικής χορηγούσε δάνεια στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Επέμεινε ότι δεν θα διοριζόταν μέλος του ΔΣ της τράπεζας αν δεν είχε διατελέσει συνεργάτης του Χρήστου Σταϊκούρα με τον πρώην υπουργό να του επισημαίνει ότι θα βρει ενδιαφέροντα στοιχεία εάν «ανατρέξει» στο ΔΣ της τράπεζας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ