ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε ο Ψαριανός για το φραστικό επεισόδιο με τον Σκουρολιάκο στο καφενείο της Βουλής

Τι είπε ο Ψαριανός για το φραστικό επεισόδιο με τον Σκουρολιάκο στο καφενείο της Βουλής
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρολιάκο, το βράδυ της Τρίτης στο καφενείο της Βουλής, λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση των προαπαιτούμενων μέτρων, μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«Με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι απ’ έξω και εκείνη την ώρα πέρασε από δίπλα μου ο Σκουρολιάκος. Με κοίταξε με ένα υφάκι περίεργο και είπα ότι σε λίγο θα είναι και ο κ. Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω, γιατί αυτά κάνουν κύκλο. Έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντων, μου μίλησε άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ απλώς του είπα "γλύφε τώρα εκεί που έφτυνες"», ανέφερε ο κ. Ψαριανός μιλώντας στο Βήμα FM.

Το χθεσινό επεισόδιο

Μόνον στα χέρια δεν πιάστηκαν οι Πάνος Σκουρολιάκος και Γρηγόρης Ψαριανός αργά το βράδυ της Τρίτης στο καφενείο της Βουλής.

«Ρούφα τώρα ένα - ένα τα π@@@@@ια», φέρεται, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να είπε ο βουλευτής του Ποταμιού στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνον να τον αποκαλεί ξεφτίλα. «Άντε ρε ξεφτίλα μιλάς και συ», του είπε, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Ρούφα τώρα ένα, ένα τα π@@@@@ια».

«Αυτός είσαι», του απάντησε ο Πάνος Σκουρολιάκος.

«Ρούφα τη π@@@@α και χόρεψε κι ένα τσάμικο» συνέχισε ο Γρηγόρης Ψαριανός κι αν δεν παρενέβαινε ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων, ουδείς γνωρίζει πως θα είχε εξελιχθεί το επεισόδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ