Μητσοτάκης για διανομή φαρμάκων κατ' οίκον: Το διαχρονιακό αίτημα των ασθενών γίνεται πραγματικότητα
Από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 28 Μαΐου 2025.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSIΤην δυνατότητα 120.000 να λαμβάνουν τα φάρμακα τους στο σπίτι σχολιάζει με ανάρτηση στο Tik Tok ο πρωθυπουργός, Κυράκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι ένα διαχρονικό αίτημα των ασθενών γίνεται επί τέλους πραγματικότητα.
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι με την νέα υπηρεσία θα σταματήσει η ταλαιπωρία των ασθενών και των συγγενών τους στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, ενώ καλεί τους συγγενείς των υπερήλικων να τους βοηθήσουν στα διαδικαστικά της συμπλήρωσης της σχετικής πλατφόρμας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Από σήμερα ξεκινά η κατ' οίκον διανομή φαρμάκων σε 139.000 πολίτες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άδωνις Γεωργιάδης: Στα Άνω Λιόσια, σε 85χρονη, η πρώτη δωρεάν διανομή φαρμάκων
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Φεβρουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα Παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας στον e-ΕΦΚΑ
05:00
ΧΡΗΜΑ
Κατώτατος μισθός: «Έρχονται» άλλες δύο αυξήσεις : Πώς θα μοιραστούν τα 70 ευρώ
04:00
ΧΡΗΜΑ