ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έφαγαν τα μουστάκια τους» στη Βουλή Πολάκης - Κεγκέρογλου

«Έφαγαν τα μουστάκια τους» στη Βουλή Πολάκης - Κεγκέρογλου
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκρηκτικό είναι και σήμερα το κλίμα στη Βουλή, όπου συζητείται επερώτηση Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την υγεία. Παύλος Πολάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου μόνον στα χέρια δεν πιάστηκαν, ανταλλάσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Ο «θορυβώδης» αναπληρωτής υπουργός Υγείας καυγάδισε άγρια με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που τον αποκάλεσε «γελοίο». Απαντώντας στην κριτική της Εύης Χριστοφιλοπούλου που τον αποκάλεσε «πολιτικό νεκροθάφτη», ο Παύλος Πολάκης διέκοψε την παρέμβασή του για να απαντήσει στον Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Άκουσα τα "γελοίος" και τα "χαμένο κορμί" που είπατε, γελοίος είσαι και φαίνεσαι εσύ», του είπε, προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του βουλευτή που άρχισε να κατευθύνεται ουρλιάζοντας προς τα υπουργικά εδρανα. Ακούστηκε να τον αποκαλεί «τσαρλατάνο» και «τραμπούκο», ενώ όρθιος διαμαρτυρόταν και ο Γιάννης Κουτσούκος.

Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου υποστήριξε πως δεν έβρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Δεν τον είπα γελοίο διότι εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί του μετά την διαπίστωση ότι είναι αναξιόπιστος πολιτικά».

Παρεμβαίνοντας στον άγριο καυγά ο Ανδρέας Λοβέδρος σχολίασε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη αναγνωρίζει μόνο τον Ανδρέα Ξανθό στο υπουργείο Υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ